Raid regler

Info omkring raid / regler for raiders:
Raiding dage er følgende:
Onsdag: 19.20 til 22.15
Mandag: 19.20 til 22.15

Aldersgrænse for raid teamet er 18+ år – undtagelse kan forekomme, hvis vi finder vedkommende moden. Yngre spillere, er selvfølgelig velkomne på raids, udenfor core-holdet.
Der forventes at folk er online 19.20, så det er muligt at kontakte folk – DET ER VIGTIGT AT FOLK SELV KOMMER TIL RAIDET SÅ VI PULLER SENEST 19.30! Hvis dette er et problem så skriv til Boom eller Demique. Så finder vi ud af hvad vi gør.

Vi er en guild, der gerne vil progresse, så det kræves at du som raider møder op til 7 ud af 8 mulige raids. Skal du på ferie, er syg, har en dårlig periode eller lignende, og derfor ikke har mulighed for at raide, så skriv til en officer – Du behøver ikke at opgive personlige oplysninger, men kommunikation er et must. Såfremt du forbliver inaktiv, eller ikke signer op til raids vil din fremtid på raid teamet blive taget i betragtning. Dette gøres oftest ved at du bliver kontaktet af RL Boomshambbq/Demique.

Det er også et krav at du signer din status min. 2 dage før raiding dagen – ved du ikke om du kan komme, sætter du dig på “tentative”. Signer du ikke, eller signer du tentative, risikere du, at en anden tager din plads. Sign up foregår i in-game calender, og det er vigtigt du møder op når du har signet. Det vil også blive bemærket såfremt du fjerner dig fra et raid, efter at have signet op.
Kom til de raids du er blevet confirmed til. Dukker du ikke op til et raid du har signet op til, vil dette blive noteret ned af guild officers. Efter 2 gang, udelukkes du fra raid-teamet, medmindre du har en god grund.
Hvis du har accepted raid invite og er blevet confirmed, men er forhindret i at komme online denne dag, så skriver du en besked til raid leader in-game (kan også gøres via. in-game mailbox)  – God tid anses som dagen før.

Requirements:
Der er ingen faste krav lige nu – men vi forventer folk er klar til Mythic progress og har styr på Tacs

PUG:
Nej. Ikke i content vi er igang med. Dvs. hvis vi er på HC er alle HC bosser låst fra pugging. Det er dog tilladt at pugge Normal.

Mål:
Målet med raid teamet er at nå så langt som overhovedet muligt, dette betyder også Mythic progression.
Når en ny expansion går live, vil raid teamet starte med at raide på Normal, hvor vi lærer fights at kende, indtil vi når langt nok i raidet til at kunne fortsætte på Heroic. Dette betyder ikke nødvendigvis at Normal er clearet, men at vi er noget langt nok i Normal til at vi kan drage nytte af Heroic.
Når Heroic er clearet starter vi på Mythic progression. OBS. Det forventes ikke at vi clearer Mythic, men at vi giver det alt vi har! Det er stadig muligt vi også clearer Heroic igen for at få gearet alle på raid teamet op til Mythic.
Forberedelse:
Alle members skal møde op forberedt, hvilket betyder følgende:
Der forventes at folk læser op på tacs, så de har en forståelse af fighten. Dette er et MUST! Det forventes også at enhver raider kan sættes til special opgave på en fight, så alle skal have styr på både de tactics der vedrører din role, SÅVEL som raid mechanics som skal håndteres under fighten. Dette betyder ikke at du fx som tank skal kende healer tacs, men det forventes du kender til en raid wipe mechanic som skal håndteres.
Alle raiders skal komme fuldt enchanted og gemmed, samt skal der medbringes flasks og pots (dvs. prepots + combat pots. Begge er et krav at bruge)
OBS. Der er visse sær-regler for HC vs Mythic.

HC: Det er tilladt at bruge 300 stat food og prolonged power prepots på disse runs. Enchants og gems stadig krav. (anno. November 2016)
Mythic: Det er et KRAV at bruge 375 food og de bedste prepots til din class (Bemærk dette er IKKE  altid prolonged power). Enchants og gems stadig krav – IKKE RUNES (anno. November 2016)

Det forventes også at raiders SELV har food med som er bedst til deres class dvs.
The Hungry Magister = Crit – Nightborne Delicacy Platter = Mastery – Seed-Battered Fish Plate = Versatility – Azshari Salad = Haste – Fishbrul Special = Flat damage

Vi forventer også, at folk selv læser op på deres class, og bruger de bedste talents til de forskellige fights.

Loot og BoE items:
Loot vil blive fordelt med ML – måden dette gøres på er gennem loot council (https://mods.curse.com/addons/wow/RClootcouncil) som alle raiders skal have hentet og installeret.
Vi uddeler looted udfra hvor stor en upgrade det er for den enkelte spiller, samt hvor aktiv raideren er – Det er vigtigt at pointere, at vi deler loot ud fra, hvad vi mener vi gavne raidet bedst. Trial og Back-up raiders kan roll på loot, men har anden prioritet. Dermed ikke sagt at lootet aldrig vil ende her, men en main raider vil større brug for et givent stykke loot. Kort sagt: Loot Council har sidste ord. En raider vil derfor IKKE få loot over raiders altid da en trial kan vise sig værdig og et bedre valg end en raider.
BoE fra trash vil blive rolled til MS – Det vil sige det spec du normalt er sat til at raide som (dette vil sige, at beder raid leader dig om at gå fra healer til dps, er det stadig healing items du må rolle på).

Hvis du har klager over fordelingen af loot bedes du kontakte et medlem af Loot Council så blivder dette bragt videre og du vil få et svar tilbage snarrest.

Vi forventer, at alle vores raiders opføre sig voksent og professionelt – respekt kommer over alt andet – giver du respekt, kan vi garantere, at det bliver givet gensidigt. Vi arbejder sammen som et hold, og selvom vi sætter pris på alle vores raiders, kommer holdet før dig. Sammenholdet gør, at raidet opnår mål, og ikke kun improver dit item lvl.
Såfremt du har noget at sige som vil gavne raidet, er du velkommen til at gøre det på Voice Chat. Såfremt det er en personlig klage, eller andet der ikke har noget med alle i raidet at gøre, tages kontakt til Raid Leaderen personligt gennem et whisper.
Vi udstiller ikke hinanden for offentligt skue hvis nogen fucker op, men du vil få at vide du har lavet en fejl.

Voice Chat:
Der anvendes til Raids TeamSpeak3. IP og Password kan du finde in-game i Guild Info.

Regler for trials:
Vores nye raiders, starter ud med en kort trial-periode, som varer 3 uger. Her bruger vi tiden på at se hinanden an – Vi i guilden kigger på, om personen kan med de andre i raidet, om han/hun kan finde ud af at spille sin class, om han/hun kommer til raids og om vedkommende kommer til tiden.

Det er selvfølgelig også her, hvor du som trial, finder ud af om guilden er noget for dig – Om vi lever op til dine forventninger med progress/spillestil, om du føler dig tilpas og om du hygger dig på raids – eller det du nu ligger vægt på, når du raider.

Du fungere fuldstændigt ligesom andre raiders, udover at vi ser hinanden an, og med den regel der er vigtig at pointere: Du har 2. prioritet på loot.
Denne regel er blevet indført, så at hvis en trial member skulle søge andre veje, så ville det ikke gå udover guildens progress, hvad angår gear.

Regler for backupper:
Har du ikke tid til at raide hver Onsdag og Mandag, eller har du en travl og lidt uforudsigelig hverdag, har du mulighed for at joine som backupper. Man kan sige, at dette er en konstant trial rank, blot hvor at vi ikke ser dig an som fast raider, og hvor du har mulighed for at signe til de raids, der er i calendar.
Det anses dog ikke som en afslapnings rank, og vil ikke blive benyttet i langt de fleste tilfælde.
Det er vigtigt at være opmærksom på, at du også her har 2 prioritet på loot*. Får du mere tid/lyst til at raide i hverdagen, så kan du altid skrive til raid leader, hvor vi så kan finde ud af en fast plads som raider.

*  Dette er ikke så slemt som det lyder. Få dette forklaret til bunds af Raid Leaderen.

Alle ovenstående ting er besluttet af raid teamet i fællesskab, ikke kun af RL. Hvis du er uenig i noget herover skriv til Boom – så finder vi ud af det.